Gór Nagy Mária segített Aradszky László özvegyének kimászni a depresszióból

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
Aradszky László depresszió Gór Nagy Mária
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aradszky László özvegye, Éva asszony barátai segítségével mászott ki a depresszióból férje halála után.

Másfél évvel ezelőtt hunyt el Aradszky László, felesége pedig akkor teljesen összetört. Barátai azonban nem hagyták, hogy feleméssze a gyász és elhatalmasodjon rajta a depresszió, mindent megtettek azért, hogy újra visszahozzák őt az életbe. Talán csak kevesen tudják, hogy Éva asszony egyik legjobb barátnője Gór Nagy Mária, aki most a Ripostnak mesélt arról az időszakról.

Aradszky Laci halála után Éva barátnőm nagyon összetört, ami persze teljesen érthető. Egy idő után viszont láttuk, közbe kell avatkozni, hogy Éva jobban lehessen. S. Nagy István előző feleségével, S. Nagy Manci barátnőmmel összefogtunk, éreztük, hogy tennünk kell valamit. Manci tartja az edzéseket, egy igazi energiabomba, több évet letagadhatna. Vele cserkésztük be Évát, és levittük tornázni. Eleinte nem érezte jól magát, de azóta óriási változáson ment keresztül testileg és lelkileg is!”

Aradszky László másfél éve hunyt el Forrás: MTI/Zih Zsolt

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.