Ezt tette Péter Szabó Szilvia a NOX feloszlása után: „Életem legnehezebb időszaka volt”

Fotó: Mudra László - Origo -
Péter Szabó Szilvia Nox feloszlás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2009-ben oszlott fel a NOX együttes, az utána következő időszakban pedig szinte semmit sem lehetett hallani Péter Szabó Szilviáról. Most megtörte a csendet, elmondta, hogyan alakult az élete a szétválás után. Azt mondja, életet legnehezebb időszaka volt.  

„A feloszlás után elkövetkező négy év életem legnehezebb időszaka volt, nem véletlen, hogy a világ másik végére, Ausztráliába költöztem. Menekültem magam elől, a fájdalom elől, ami hirtelen a nyakamba szakadt, az emberektől, a zenétől, az addigi életemtől. Egy új, boldog élet reményében levettem a fejemről a koronát, és felvettem helyette a kötényt, ami sok mindenre megtanított" – mesélte a Blikknek az énekesnő, aki az ausztrál kitérő után Angliába költözött és egy luxuscipő-boltban lett eladó. Nagyon tanulságosnak írja le ezt az időszakot, ekkor jött rá arra, hogy ami meg van írva számára, azt úgysem tudja elkerülni.

Péter Szabó Szilvia Fotó: Mudra László - Origo


Szilvi reméli, hogy egyszer majd újra összeállhat a NOX: „Mindannyiunkban tátong egy hatalmas űr, mert egyik pillanatról a másikra veszítettük el egymást; a zenekarommal és a közönséggel egyaránt. Sokan mind a mai napig azt hiszik, hogy miattam oszlott fel a zenekar. Hosszú évekig még a zenekarom is abban a hitben volt, hogy én döntöttem így, de ha rajtam múlt volna, akkor ma is együtt zenélnénk. Ám remélem, egyszer újból összeállunk."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.