Repülőtéri futószalag rántott magával egy kétéves kisfiút - Videó

Forrás: Shutterstock -
kisfiú poggyász futószalag repülőtér
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy kisfiú könnyebben megsérült az atlantai Hartsfield-Jackson repülőtéren, mert felmászott a a poggyászokat szálító futószalagra.

A történteket a reptér biztonsági kamerája rögzítette. A gyermeket egy reptéri dolgozó mentette meg a csomagosztályozó teremben.

A kisfiú anyukája addig nézett félre, ameddig a beszállókártyákat nyomtatta, egy pillanat máve volt az egész - írta a CBS News.

Ráfutásos tömegbaleset okoz torlódást az M1-es autópályán Budapest feléhttp://www.life.hu/news/20190727-rafutasos-tomegbaleset-okoz-torlodast-az-m1es-autopalyan-budapest-fele.htmlTöbb gépjármű ráfutásos balesete okoz torlódást az M1-es autópálya 149-es kilométerszelvényénél Károlyháza térségében, a Budapest felé vezető oldalon – közölte a katasztrófavédelem a honlapján. NewsOrigoVizes vb: halottak és sérült vízilabdázók egy kvangdzsui éjszakai klubbanhttp://www.life.hu/news/20190727-vize-vebe-halottak-es-serult-vizilabdazok-egy-kvangdzsui-ejszakai-klubban.htmlKét dél-koreai állampolgár meghalt, és többen megsérültek, köztük a kvangdzsui vizes világbajnokságon részt vevő sportolók is szombatra virradóra, mert összeomlott egy éjszakai klub galériája – közölte a helyi tűzoltóság. Magyar sportolók nincsenek a sérültek között. NewsFocista mentette meg a játékvezető életéthttp://www.life.hu/news/20190726-focista-mentette-meg-a-jatekvezeto-eletet.htmlEgy szigethalmi labdarúgó megmentette a mérkőzés közben összeeső játékvezető életét. NewsAFPIdőjárás: vészjelzést adtak ki az egész országrahttp://www.life.hu/news/20190726-idojaras-veszjelzest-adtak-ki-az-egesz-orszagra.htmlA hőség miatt már csak néhány megyére, a zivatar és a felhőszakadás veszélye miatt viszont az egész országra figyelmeztetést adott ki szombatra az Országos Meteorológiai Szolgálat. News--Agyevő amőba végzett egy férfival Észak-Karolinábanhttp://www.life.hu/news/20190726-agyevo-amoba-vegzett-egy-ferfival-eszakkarolinaban.htmlAgyevő amőba végzett egy férfival Észak-Karolinában, miután egy vízi vidámpark mesterséges tavában úszott. NewsOrigoKétéves kislányt mentettek ki a tűző napon parkoló autóból Dorogonhttp://www.life.hu/news/20190726-keteves-kislanyt-mentettek-ki-a-tuzo-napon-parkolo-autobol-dorogon.htmlDorogon egy tűző napon parkoló autóban hagytak magára egy kislányt. A járőrök szabadították ki. NewsOrigo



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.