Egy pszichiáter azt állítja, hogy a kilencvenes években még kezelte Elvist

Forrás: AFP -
halál élet Elvis Presley pszichiáter kezelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elvis Presley 1977-ben hunyta le örökre a szemét, ám halála még mindig sokaknak ad okot találgatásra. Többen azt állítják, hogy még mindig él. Most egy pszichiáter állt elő azzal, hogy még a kilencvenes években is kezelte az énekest.

Elvis Presley egykori orvosának vallja magát egy pszichiáter, dr. Donald Hinton. Ez még nem is lenne érdekes, ám az már igen, hogy azt állítja, hogy 1997-től öt éven keresztül kezelte az énekest. Tekintve, hogy Elvis 1977-ben meghalt, ez igencsak érdekes.

A Ripost a Daily Starra hivatkozva azt írja, hogy a férfi elmondta: soha nem kezelt úgy senkit, hogy ne találkoztak volna személyesen, így teljesen biztos benne, hogy Elvis volt a páciense. Azt is tudni véli, hogy az énekesnek a menedzsere segített a halála megrendezésében, mégpedig azért, hogy az egészségére figyelhessen a jövőben.

A pszichiáter szerint Elvis Presley még él Forrás: AFP

Talán még hajmeresztőbb információ, hogy szerinte könyvet is adott ki Jesse álnéven. Hinton egyébként már nem praktizálhat, miután túl sok fájdalomcsillapítót írt fel valakinek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.