Bikiniben egy jachton fotózták a 49 éves Geszler Dorottyát

szexi YACHT bikini Geszler Dorottya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Geszler Dorottya bikiniben is megmutatta, hogy 50-hez közel is nagyon dögös.

Geszler Dorottya jövőre lesz 50 éves, és ma is igazi bomba nő. Persze tesz is azért, hogy fitt és csinos maradjon, évek óta jógaoktatóként tevékenykedik.

Rajongói legnagyobb örömére most bikiniben is megmutatta tökéletes alakját. Egy jachton fotózták a Dunán Visegrád közelében.

Egy szál bugyiban pózol a világhírű olasz focista magyar kedvesehttp://www.life.hu/sztarok/20190802-egy-szal-bugyiban-pozol-a-vilaghiru-olasz-focista-magyar-kedvese-varga-viktoria.htmlVarga Viktória nem szégyenlős tipus, sokszor mutatja meg idomait.TV + SztárokOrigoÚj üzlet nyílt Klapka György egykori üzletháza helyénhttp://www.life.hu/sztarok/20190802-uj-uzlet-nyilt-klapka-gyorgy-egykori-uzlethaza-helyen.htmlCukrászda nyílt Klapka György üzletházának helyén. TV + Sztárok--Régen hallottunk róla: ezt csinálja most Azurák Csabahttp://www.life.hu/sztarok/20190802-regen-hallottunk-rola-ezt-csinalja-most-azurak-csaba.htmlAzurák Cssaba korábban nem tudta elképzelni, hogy másnak is lehet olyan izgalmas élete, mint egy műsorvezetőnek. Most azonban belátja, tévedett. TV + Sztárok--48 évesen is bevállalta a pucér címlapot Claudia Schifferhttp://www.life.hu/sztarok/20190801-48-evesen-is-bevallalta-a-pucer-cimlapot-claudia-schiffer.htmlClaudia Schiffer az olasz Vogue címlapján pózol anyaszült meztelenül. TV + Sztárok--Ő Meghan Markle segítője és szövetségese a királyi családbanhttp://www.life.hu/sztarok/20190801-o-meghan-markle-segitoje-es-szovetsegese-a-kiralyi-csaladban.htmlMeghan Markle boldogulásához szüksége van egy segítőre a királyi családon belül. Kiderült, hogy ki tölti be ezt a szerepet. TV + Sztárok--Könyv készül Gábor Zsazsáról: nem örül a színésznő utolsó férje, Frédéric von Anhalthttp://www.life.hu/sztarok/20190801-konyv-keszul-gabor-zsazsarol-nem-orul-a-szineszno-utolso-ferje-frederic-von-anhalt.htmlGábor Zsazsáról életrajzi könyv készül, amelynek a színésznő utolsó férje, Frédéric von Anhalt egyáltalán nem örül. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.