Utasokkal teli repülőgépet ért baleset a londoni repülőtéren

Forrás: Flickr.com -
baleset Gatwick repülőtér London
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kerítésnek ütközött egy utasokkal teli repülőgép az egyik londoni repülőtéren.

A London–Gatwick repülőtéren történt tegnap baleset: a Norwegian Airlines New Yorkba tartó gépe éppen a felszálláshoz készülődött, amikor nekiütközött a kerítésnek.

A helyszínre azonnal kivonultak a tűzoltók. A gépen közel 300-an ültek.

A The Sun azt írja, valószínűleg a földi kiszolgáló személyzet hibázott, ezért gurulhatott le a kifutópályáról a repülő.

A kép csak illusztráció Forrás: Flickr.com
Meccs közben rosszul lett, majd elhunyt a magyar focista, Lajos Tamáshttp://www.life.hu/news/20190813-meccs-kozben-rosszul-lett-majd-elhunyt-a-magyar-focista-lajos-tamas.htmlMeccs közben hényingerre hivatkozva kért cserét, de később sem lett jobban. Sajnos, mire megérkezett a segítség késő volt: összeomlott a 30 éves Lajos Tamás keringése és életét vesztette.NewsOrigoRengeteg a csalás: szeptembertől kötelező lesz a biztonsági kód használata az online vásárlásoknálhttp://www.life.hu/news/20190812-szeptembertol-kotelezo-lesz-a-biztonsagi-kod-hasznalata-az-online-vasarlasoknal.htmlAz internetes vásárlásokkal elkövetett csalások megakadályozásáért szeptember 14-től kötelező lesz a biztonsági kód használata az online vásárlásoknál az Európai Unión belül - mondta Magyarország kiberkoordinátora hétfőn az M1 aktuális csatorna és a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című közös műsorblokkjában. NewsOrigoHétfőn éjfél után érdemes a hullócsillagokat megfigyelnihttp://www.life.hu/news/20190812-hetfon-ejfel-utan-erdemes-a-hullocsillagokat-megfigyelni-perseidak.htmlA Perseidák meteorraj megfigyelésére legalkalmasabb hétfőről keddre virradóan az éjféltől hajnalig terjedő időszak - mondta Kiss László csillagász-fizikus. A csillagász az M1 aktuális csatorna hétfői műsorában beszélt arról, hogy a Szent Lőrinc könnyeikét is ismert Perseidák meteorraj sok száz éve visszatérő jelenség augusztusban. Idén a telihold közeli állapot miatt nehezebben figyelhető meg a sok apró porszemcséből álló meteorrajból származó csillaghullás. News--Elszabadult kölyökkenguruval találkozott egy biciklis Tatánál – Videóhttp://www.life.hu/news/hirdetes/20190812-elszabadult-kolyokkenguruval-talalkozott-egy-biciklis-tatanal-video.htmlA kemma.hu olvasója kerékpározás közben Naszály és Dunaalmás között videózott le egy szabadon kóborló, vélhetőleg kölyök kengurut. Hirdetés--Jelentős lehűlést hoz a hidegfronthttp://www.life.hu/news/20190812-jelentos-lehulest-hoz-a-hidegfront-a-heten.htmlJelentős lehűlést hoz a héten érkező hidegfront, egy-két nap alatt mindenütt mintegy 10 fokot, néhol akár többet is csökken a csúcshőmérséklet - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat hétfőn a Facebook-oldalán. News--17 éves lett Szandi és Bogdán Csaba fia, Domihttp://www.life.hu/news/20190812-17-eves-lett-szandi-es-bogdan-csaba-fia-domi.htmlRohan az idő, szinte hihetetlen hogy már 17 éves Szandi és Bogdán Csaba fia, Domonkos. A nemrég még kisgyerek Domi jóképű kamaszfiúvá vált, az énekesnő pedig olyan fotót tett közzé az Instagramon, ahol édesapjával együtt látható. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.