Nyaralásnak indult, ám szülinapi ünneplés és befektetői találkozó is színesítette Berki Krisztián és felesége, Mazsi ciprusi kiruccanását. Persze pihenésben és luxusban sem volt hiány.

A nyár folyamán Ciprus felé vette az irányt Berki Krisztián és felesége, Mazsi, hogy néhány napra maguk mögött hagyhassák az itthoni hajtást. Berki azonban nem feledkezett meg felesége születésnapjáról sem, akit egy luxuscikkel lepett meg.

Mazsit magamnál is jobban szeretem. Ha ne adj Isten valami történik vele és nem tud hazajutni, mert nincs nála pénz, akkor ez az óra – amit születésnapjára kapott – ott lesz. Mutassa fel, adja oda és kérje, hogy vigyék haza a férjéhez. Ennek az órának akkora értéke van, hogy ha ezt bárhol a világon megteszi, hazahozzák hozzám. Nekem ő a legfontosabb és az, hogy mindig biztonságban legyen. Remélem sose lesz rá szükség, hogy ezt bevesse" – mondta Berki Krisztián, aki nemcsak ünnepelni érkezett, de üzleti megbeszélésen is járt a szigetországban. Berki ugyanis ciprusi apartmanokba szeretne befektetni, nem kevesebb, mint ötvenegy ingatlanra fáj a foga.

Berki Krisztián és MazsiForrás: Sláger TV

A mediterrán szigetre érve nem sokat tétlenkedett, feleségével az ingatlaniroda felé vették az irányt.

Mazsinak fontos szerepe van a tárgyalásban, elengedhetetlen, hogy ott legyen. Ő a tolmács, ezáltal is része az életem minden pontjának, egy igazi Berki" – mondta Krisztián, akinek felesége bízik férje üzleti érzékében. „Az üzleti ügyeinket javarészt Krisztiánra bízom. Mindig meg szokta kérdezni a véleményemet, hallgat a női megérzésemre. Azt gondolom, hogy az ingatlanbefektetés egy nagyon jó piac, támogatom ezt az ötletét" – árulta el Mazsi, aki férjével együtt meg is tekintette az apartmanokat. Hogy végül befektetett-e, kiderül az üBERKIrály című műsorból a Sláger TV-n.