Pokollá teszi egy csaló VV Zsuzsu életét

Forrás: RTL Klub -
valóvilág rendőrség csaló VV Zsuzsu
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy csaló él vissza VV Zsuzsu nevével.

Egy csaló VV Zsuzsu nevével hozott létre egy álprofilt a Facebookon, amelyet immár elképesztően sokan, 24 ezren követnek. Az illető visszaél a ValóVilág győztesének fotóival is, lekezelő stílusban szól követőihez és különböző szerkesztett fényképeket posztol.

Miután éjszaka is többször felhívta és halálosan megfenyegette őt a csaló, Zsuzsu a rendőrséghez fordult, de egyelőre ők is tehetetlenek, csupán annyit sikerült kideríteniük, egy kaliforniai szerverről üzemeltetik az oldalt pénzért.

Az a probléma, hogy már átment olyan mocskolódásokba, amit szerintem egy közszereplőnek sem kell eltűrnie" – idézi a tehetetlen Zsuzsu szavait a Blikk a Fókusz című műsorból.

VV Zsuzsu életét csaló keseríti meg Forrás: RTL Klub
Fürdőruhában mutatta meg magát Szandi - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190904-furdoruhaban-mutatta-meg-magat-szandi.htmlEgy fürdőruhás fotóval vett búcsút a nyárias időtől Szandi. TV + Sztárok--Édesapja elvesztéséről vallott Csonka Andráshttp://www.life.hu/sztarok/20190904-edesapja-elveszteserol-vallott-csonka-andras.htmlCsonka András elárulta, élete egyik legnehezebb időszaka volt, amikor beteg édesapját ápolta a család. TV + Sztárok--Khloé Kardashian plasztikai műtéten esett át - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190904-khloe-kardashian-plasztikai-muteten-esett-at.htmlKhloé Kardashian nem bír magával, ha plasztikai műtétekről van szó: kacsacsőrű lett. TV + SztárokOrigoMotorbalesetben vesztette életét a fiatal amerikai énekesnő, Haley Smithhttp://www.life.hu/sztarok/20190904-motorbalesetben-vesztette-eletet-a-fiatal-amerikai-enekesno-haley-smith.htmlA hétvégén elvesztette irányítását motorja felett a 26 éves amerikai énekesnő: a helyszínen életét vesztette. TV + Sztárok--Találkozni akar a szülőkkel az L.L. Junior kisfiát elgázoló férfihttp://www.life.hu/sztarok/20190904-talalkozni-akar-a-szulokkel-az-ll-junior-kisfiat-elgazolo-ferfi.htmlÖsszeroppant az a 76 éves férfi, aki elgázolta L.L. Junior kisfiát: találkozna a gyászoló szülőkkel.TV + SztárokOrigoLisa Rinna apró bikiniben táncol a kamerának: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190903-lisa-rinna-apro-bikiniben-tancol-a-kameranak-video.htmlElképesztő videót posztolt Lisa Rinna, színésznő... TV + SztárokAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.