Körülbelül egy hónapja jelentette a rendőrségen Demcsák Zsuzsa, hogy több ékszere is eltűnt. Ezek a legfrissebb információk az ügyben. 

Demcsák Zsuzsához augusztus közepén vonult ki a rendőrség, miután az egykori műsorvezető bejelentést tett. Nyoma veszett ugyanis több ékszerének. Zsuzsa később a Facebook-oldalán a lopásról csak ennyit mondott: „Az életünkben tárgyak tűnhetnek el, kifosztva érezhetjük magunkat. Valójában minden, ami fontos, az nem vehető el tőlünk. #gyerekeim #családom #férjem" – írta.

Demcsák Zsuzsa ékszerei valószínűleg már gazdát cseréltekForrás: TV2

A legfrissebb információk szerint pedig valószínűleg nem is fogja visszakapni az ékszereit, egyelőre legalábbis nem biztató a helyzet: nincs gyanúsítitt. "Tájékoztatjuk, hogy az Ön által említett ügyben a BRFK III. kerületi Rendőrkapitányság bejelentés alapján indított nyomozást lopás bűntett gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen. Gyanúsítotti kihallgatásra válaszadásunkig nem került sor" - írta a Ripost kérdésére a Budapesti Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Osztálya. Egy szakértő azt is elmondta, mi történhetett a lopott ékszerekkel. "A legvalószínűbb, hogy gyakorlatilag a valós érték töredékéért cseréltek gazdát az ékszerek. Hivatalos úton ugyanis biztosan nem tudta értékesíteni a tolvaj. Legjobb esetben is a törtaranyérték felét fizethette ki az orgazda, aki megvette a lopott holmit" - mondta.