Egyelőre nem hoztak ítéletet Hien szüleinek emberrablási ügyében

Forrás: TV2 -
emberrablás szülők bíróság ítélet Hien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elhalasztották az ítélethirdetést Hien szüleinek emberrablási ügyében.

Mint arról már beszámoltunk, rejtélyes módon több ezer oldalnyi fontos irat tűnt el Hien szüleinek emberrablási ügyében folytatott nyomozás során. Bár úgy volt, hogy a mai napon végre ítéletet hirdetnek, emiatt halasztani kellett. A Ripost azt írja, legalább két hónapig biztosan nem lesz eredmény.

Eljárási szabálysértés történt az elsőfokú bírósági eljárásban. Ezt csak úgy lehet kiküszöbölni, ha minden vádlottat nyilatkoztatnak arról, hogy kérik-e a tárgyalás megtartását. Ha egy valaki kéri, onnantól kezdve meg kell tartani, de akkor mindenkinek jelen kell lenni. Mivel a mostani tárgyaláson is csak a vádlottak kétharmada jelent meg, még a nyilatkozatok beszerzése is problémát okoz. Az eljárásjogi problémák miatt gyakorlatilag, beláthatatlanul elhúzódhat az ügy, de legalábbis két hónapig mindenképpen" – árulta el alapnak Tran Dániel ügyvéd.

Hien Forrás: TV2

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.