Újra a képernyőn Bikicsunáj: tovább jutott a Sztárban sztár leszek! műsorban

Forrás: Instagram/Sztárban Sztár -
Szarka László Pápai Joci Sztárban sztár leszek! Bikicsunáj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykor a Megasztárban megismert Szarka László, vagy ahogy mindenki ismeri, Bikicsunáj a Sztárban Sztár leszek! elôválogatóján a közönséget és a zsűrit is meggyőzte. Állva tapsoltak neki  Because the night dal előadása közben: továbbjutott, így vasárnap este újra láthatjuk a TV2 képernyőjén. 

Bikicsunáj a TV2 műsorában, a Sztárban Sztár leszek!-ben, a vasárnapi középdöntőben újra egy angol nyelvű dalt ad elő.

"Nekem az egy kihívás, ha angolul énekelek. Jó lenne, ha tudnék is, de így legalább bizonyítok magamnak. A Because the night című dallal Pápai Joci tovább is vitt engem. Szerintem lenyűgöztem őket! Ha ezt a számot énekelem, akkor érzem magamban a tehetséget!" - nyilatkozta a Borsnak Szarka, és hozzátette, a magyar dalok a magyar dalok a kisujjában vannak, de azokat még nem énekli.

"Ezeket majd csak akkor, ha eljön az idő. Bízom benne, hogy ismét továbbjutok, akkor majd saját dalokat írhatok és azzal állok a színpadra" - jelentette ki.

Szarka László a Megasztárban tűnt fel, most a Sztárban sztár leszek! színpadán énekel Forrás: Instagram/Sztárban Sztár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.