Suzy és Jolly házasságának vége: nincs esélyt az újbóli békülésre

Facebook -
házasság válás Suzy Jolly szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Suzy és Jolly hiába próbálták helyrehozni házasságukat, úgy tűnik valóban csak a töltött káposzta jó felmelegítve.

A 33 éves Királyvári Zsuzsanna, művésznevén Suzy kijelentette, hogy házasságának végleg vége. Eldöntötte, új életet kezd és úgy érzi, már nyitott lenne egy új szerelemre is.

Jolly és Suzy boldogsága már a múlté Facebook

"Igen, elhittem neki, hogy engem szeret, és a családot választja, de hamar kiderült, hogy jóvátehetetlenül elromlott minden. Amikor 100 szál vörös rózsával Jolly visszatért hozzánk, még nagyon akartam újrakezdeni, a bennem feszülő fájdalom ellenére. Fellángoltak a régi érzések, de ez inkább a szép múlthoz, ahhoz a férfihoz való ragaszkodás volt, akit egykor megismertem. Egyikünk sem kezelte jól ezt az újrakezdést. A második csalódástól még jobban padlóra kerültem, de most már tudom, ez a pofon kellett ahhoz, hogy lezárjam a múltat és belássam: végleg vége!"

Suzy, saját elmondása alapján ma már képes örülni Jolly boldogságának és késznek érzi magát arra, hogy újra megbízzon egy férfiban, bár egyelőre még nincs senkije.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.