Jolly és Suzy ismét szakítottak

Forrás: Jolly -
Suzy Jolly szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, Jolly és Suzy nem tudták rendehozni kapcsolatukat. A legfrissebb hírek szerint a pár ismét szakított, az énekes pedig visszatért fiatal szerelméhez. 

Négy hónapnyi különélés után boldogan jelentette be Jolly és Suzy, hogy újra egymásra találtak. Az énekes visszament családjához, de úgy tűnik, hogy nem sikerült rendbehozni kapcsolatukat. Először május végén jelentették be, hogy 13 év után a válás mellett döntöttek, Jolly pedig egy fiatalabb nő, Barbara mellett vigasztalódott, és most ismét visszatért hozzá.

Nem jött össze a békülés Forrás: Jolly

"Jolly csak összezavarodott, azért ment vissza Suzyhoz, de közben engem szeret" - mondta a kibékülés után Barbara, és úgy tűnik, igaza lett. Már közös képet is osztott meg a fiatal lány Jollyval jelezve, ismét egy párt alkotnak. A Ripost megkereste a feleket, ugyan nem tagadták a történteket, nyilatkozni nem akartak a helyzetről. "Azt üzenem, hogy mindenki foglalkozzon a saját életével" - Jolly mindössze ennyit mondott.

Gyermekekkel készül Guinness-rekord kísérletre Polgár Judithttp://www.life.hu/sztarok/20190912-gyermekekkel-keszul-guinnessrekord-kiserletre-polgar-judit.htmlFöldrészeket összekötő Guinness-rekord-kísérletre készül Polgár Judit nemzetközi sakknagymester.TV + Sztárok--Meztelenül fotózták le Gwyneth Paltrowt - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190912-meztelenul-fotoztak-le-gwyneth-paltrowt.htmlGwyneth Paltrow meztelenül jógázott a természet lágy ölén és ezt le is fotózták. TV + Sztárok--Smaltig Dalma kiszállt a Feleségek luxuskivitelben című realitybőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190912-smaltig-dalma-kiszallt-a-felesegek-luxuskivitelben-cimu-realitybol.htmlMost már biztos: Smaltig Dalma nem szerepel a Feleségek luxuskivitelben folytatásában. TV + Sztárok--Légi szenteltvíz-permetezéssel küzdenek az iszákosság ellen Oroszországbanhttp://www.life.hu/sztarok/20190912-legi-szenteltvizpermetezessel-kuzdenek-az-iszakossag-ellen-oroszorszagban.htmlHetvenliternyi szentelt vizet permeteztetett szét egy repülőgépről az iszákosság és a paráznaság elleni küzdelem jegyében Szavva, Tver és Kasinszk metropolitája - jelentette csütörtökön a TIA helyi hírügynökség. TV + SztárokOrigoÁzsia Expressz 2: Gáspár Evelin nagyon kiborult a helyiekre - Videó (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190912-azsia-expressz-2-gaspar-evelin-nagyon-kiborult-a-helyiekre.htmlElkeseredett és dühös lett Gáspár Evelin az Ázsia Expressz 2. során, a helyiek ugyanis nem segítettek nekik a tájékozódásban. TV + SztárokOrigoLeonardo DiCaprio ismét jótékonykodikhttp://www.life.hu/sztarok/20190912-leonardo-dicaprio-ismet-jotekonykodik.htmlLeonardo DiCaprio ezúttal a Dorian hurrikán károsultjain segít. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.