Janicsák Veca és férje, Ladányi Jancsó Ábel több hónapig külön éltek: túl fiatalok kerültek össze

Forrás: TV2 -
házasság Janicsák Veca szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Janicsák Veca elárulta, milyen valójában férjével való kapcsolata.

Veca és Ábel az Ázsia Expressz második évadának forgatása alatt kapott hideget-meleget. Vecát azért szólták meg a kommentelők, mert szerintük nagyon csúnyán viselkedett és beszélt kedvesével a verseny folyamán, Ábelt pedig azért bírálták, mert hagyta, hogy így bánjon vele a felesége. Szerintük azonban a kapcsolatukkal semmi probléma, veszekedések, összeszólalkozások pedig minden kapcsolatban vannak.

janicsák veca sírás gáspár evelin vita balhé ázsia expressz Forrás: TV2

A Best Magazinban Várkonyi Andinak adott interjút Veca, aki elárulta, hogy nagyon fiatalon találtak egymásra és köztük is voltak az elején problémák, még szakítottak is.

"Egy-két hónap volt talán, olyan tanító jellegű szakítás volt az... Nagyon fiatalok voltunk, másrészt felgyülemlett egy-két olyan dolog, amit nehéz volt kezelni. A saját mumusaival az ember csak maga tud megküzdeni, és ez Ábi esetében sem volt másképp" - mesélte őszintén Veca.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.