Richard Gere és Sylvester Stallone összeverekedett Diana hercegné miatt

Forrás: Getty Images/1986 Georges DeKeerle/Georges De Keerle -
Elton John Richard Gere verekedés Diana hercegné Sylvester Stallone
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, hogy több mint két évtizeddel ezelőtt Richard Gere és Sylvester Stallone is versengett Diana hercegné kegyeiért. Egyszer ők ketten még össze is verekedtek.

Elképesztő esetről számolt be önéletrajzi könyvében Elton John. A legendás énekes egy 1995-ös történetet elevenített fel, amikor az Oroszlánkirály sikerén felbuzdulva a legnagyobb sztároknak tartott bulit. Jelen volt Diana hercegné is, aki addigra már szakított Károly herceggel.

Diana az estét végigbeszélgette Richard Gere-rel, aki akkoriban szintén szingli volt. Láthatóan hamar egy hullámhosszra kerültek.

Egy kis idő múlva azonban a színész eltűnt, kollégájához, a szintén meghívott Sylvester Stallonéhoz hasonlóan. Elton John férje elment, hogy megkeresse őket. Meg is találta: épp Dianán vitatkoztak és még össze is verekedtek - írja a DailyMail.

Diana hercegné kegyeiért sokan versengtek Forrás: Getty Images/1986 Georges DeKeerle/Georges De Keerle

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.