10 év után távozik a Jóban Rosszban sorozatból Legerszki Krisztina

Jóban Rosszban TV2 Legerszki Krisztina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár Legerszki Krisztina nem, de karaktere, Pongrácz Barbara egyidős a Jóban Rosszban sorozattal. Kriszti, 2009-ben váltotta Mészáros Kittyt. Az alkotók ezt úgy oldották meg, hogy Barbara balesetet szenvedett, és új arcot kapott. Azóta eltelt 10 év, most Krisztina úgy döntött, távozik a sorozatból. 

"Bármennyire is elpuffogtattuk már párszor, de itt barátokra tettem szert és egy családra. És olyan jeleneteket kaphattam színésznőként, amiket lehet, hogy más színész nem tud elmondani magáének, így tizenegy év alatt" - mondta el Legerszki Kriszta, aki azt is elárulta, egyelőre pihen egy kicsit, de később tanulni szeretne és külföldön is kipróbálná magát. A színésznő arról is beszélt, hogy az ő személyes lelki fejlődésére is hatással volt a sorozat és Barbara karaktere, aki, ahogy Kriszta fogalmaz, megélt minden drámát, ami egy emberrel megtörténhet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.