Megdöbbentő kijelentést tett Hosszú Katinka a jövő évi olimpiáról

tokiói olimpia Hosszú Katinka olimpia aranyérem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jövőbeli terveiről vallott Hosszú Katinka. Az úszónő elárulta, mit vár a jövő évi olimpiától.

Hosszú Katinka nemrég egy interjúban elárulta, hogy már egyetlen aranyéremmel is elégedett lenne a jövő évi olimpián. Ezen a kijelentésen még az úszónő családja is meglepődött. Katinka most a MOL-nak tisztázta, ezúttal is mindent meg fog tenni a sikerért, minden versenyszámot meg akar majd nyerni, ugyanakkor ő már tulajdonképpen mindent elért, amiről csak álmodozott gyermekként.

Szeretném, ha egy kicsit mindenki látná az én szemszögemből is ezt a dolgot. Adott egy kislány, akinek az az álma, hogy olimpiai bajnok és világcsúcstartó legyen. Ez a kislány többszörösen túlteljesítette az álmait, most mégis azt hallja, ha nem teljesíti még jobban túl, akkor az csalódás. Gondoljunk csak bele, hány embernek adatik meg egyáltalán az, hogy maradéktalanul beteljesítse a gyermekkori álmait? Nagyon-nagyon szerencsésnek vallom magam, és nemcsak a beteljesült vágyak miatt, hanem azért is, mert még mindig találok motivációt, hogy tovább menjek előre. Ezért tudom azt mondani, hogy már annak is örülök, hogy ott lehetek Tokióban."

A háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka Forrás: MTI/Kovács Tamás

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.