Tovább nő a feszültség Istenes Bence és Vajtó Lajos között

vita Csobot Adél Nyerő páros Vajtó Lajos Istenes Bence Fésűs Nelly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Továbbra sem békül Istenes Bence és Vajtó Lajos. A két férfi a kamerák előtt veszett össze.

Istenes Bence és Fésűs Nelly férje, Vajtó Lajos a Nyerő párosban veszett össze a minap. Mint arról beszámoltunk, a hölgyversenyzőknek rúdtánccal kellett lenyűgöznie a férfiakat. Mindannyian remekül teljesítettek, ám Istenes Bence végül taktikai döntést hozott, és alaposan lepontozta a játékban legtöbb pénzt feltevő, és a rúdtáncban profi Fésűs Nellyt. A legtöbb pontot végül Istenes kedvese, Csobot Adél szerezte.

Emiatt a két férfi most Sebestyén Balázs előtt esett egymásnak.

Vajtó Lajos: „Az, hogy te az elveid ellenére, pusztán pénzügyi szempontból felköpsz és aláállsz... Én ezt nem tartom taktikának, sokkal inkább gyengeségnek és aljasságnak."

Istenes Bence: „Őszintén elmondtam a véleményemet, nem köntörfalaztam. Elmondtam őszintén, hogy taktikázunk. Volt már hasonló játék, például a répás feladat, ahol szintén mindenki taktikázott. Sőt, pont ő volt az, aki kétszer kihívta Adélt. De fel sem merült bennem, hogy ezért haragudjak rá. Most fura nekem, hogy ugyanolyan játéknál, ahol szintén taktikázni kell, ennyire kiborult. Én sem sértődtem meg rajta akkor, nem tudom, neki most miért esik ez annyira rosszul..."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.