Az emberek segítségét kéri a mélybe zuhant artista lány:"Nem elég az akaraterőm"

Forrás: Shutterstock -
artista zuhanás artista lány gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy évvel a balesete után még mindig küzd a gyógyulásért a fiatal artistanő. Krisztina arra kéri az embereket, hogy támogassák gyógyulását, mert egyedül képtelen kifizetni a rehabilitáció árát.

Krisztina tavaly szeptemberben az osztrák Zirkus des Graunes társulatával lépett fel az ausztriai Felsőpulyában, amikor előadás közben, a zárómutatványa alatt lezuhant hét méter magasról.

A 27 éves nőnek döbbenetes módon nem tört csontja, ám hosszú ideig mesterséges kómában tartották, ugyanis belsô vérzése volt, és idegkárosodást is szenvedett.

Bár már nincs kómában, egy évvel a szerencsétlen baleset után sem épült fel. Folyamatos rehabilitációt igényel, ám az egészségbiztosító 150 napos kezeléstérítése lejártával Krisztának pénzre volna szüksége.

Forrás: Shutterstock

"Dénes Krisztina Vagyok!

Aki ismer tudja, hogy egy évvel ezelőttig légtornászként dolgoztam, amikor balesetet szenvedtem.

Sajnos a sérülésem olyan mértékű, hogy még hosszú rehabilitációra van szükségem.A magyar egészségbiztosító egy agysérült beteg számára 150 nap rehabilitációt finanszíroz, ezért a további rehabilitációt magamnak kell finanszírozni, ami nem egyszerű, mivel nincs jövedelmem, és egyenlőre nem tudom ez mennyi ideig tart még. Remélem nem sokáig. A baleset után sokan felajánlották segítségüket, amivel akkor nem tudtunk élni, mert nem tudtuk, hogyan és milyen mértékben javul az állapotom.Sajnos szembesülnöm kellett azzal, hogy a gyógyuláshoz nem elég az akaraterőm, hanem sajnos sok pénzre is szükségem van.

Ezért fordulok most hozzátok, ha valaki tud egy kevés pénzzel segítsen, hogy a rehabilitációm, tovább folytatódhasson.

Nekem nincs számlaszámom, ezért édesanyám, számlaszámát adom, és ha valaki tud némi pénzt nélkülözni, annak nagyon köszönöm a segítségét."– fordult segítségért az artistatársadalomhoz és az emberekhez Kriszta, akinek most gyűjtést szerveznek.

Forrás: Facebook

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.