Justin Bieber kiakadt exe, Selena Gomez hozzá írt búcsúdala miatt: egy közeli barát megszólalt

Forrás: AFP/Noel Vasquez -
Selena Gomez búcsúdal Justin Bieber Hailey Biebert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Selena Gomez igen nehéz időszaknak intett búcsút, legújabb dalával pedig végleg pontott is tett a végére. Sokaknak okozott azonban bosszúságot Justin Bieberhez írt búcsúdalával.

Selena Gomez legújabb dala, a Lose You To Love Me igencsak kiakasztott Justin Bieber újdonsült feleségét, Hailey-t, aki közösségi oldalán egy dalszöveggel próbált visszavágni az exnek. Ám mivel Justin rajongói még mindig Selenával látnák szívesebben együtt kedvencüket, így azonnal be is támadták miatta.

Justin Bieber és Selena Gomez újra egy pár? Forrás: AFP/Noel Vasquez

Selena legújabb dalában keményen beszól exének és azzal vádolja, hogy a kapcsolatuk alatt folyamatosan átgázolt rajta és szakításuk után azonnal váltott is egy másik nőre.

Az énekes nem reagált exe üzenetére, egy közeli barát azonban elmondta, mit gondol a történtekről Justin Bieber.

"Tiszteletben tartja és elfogadja, hogy volt párja dalban dolgozza fel a fajdalmait, ugyanakkor ő már nem szeretne visszanézni, csak a jövőre koncentrál Hailey-vel. Semmilyen formában nem kíván részt venni az énekesnő életében, neki

már semmi köze nincs Selenához"

- mesélte az ismerős a Hollywoodlife-nak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.