Félti az örökségét Gábor Zsazsa özvegye

Forrás: AFP/2017 Getty Images/Jonathan Leibson -
özvegy Frederic von Anhalt Gábor Zsazsa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korábbi hírek szerint a 99 éves korában elhunyt Gábor Zsazsa özvegye az öröksége jó részét már pénzzé tette. A megmaradt emlékek miatt azonban most nagyon aggódik Frederic Von Anhalt. 

A Kaliforniában pusztító tűzvész miatt rengeteg embert kellett már evakuálni, köztük Gábor Zsazsa özvegyét is, aki saját egészségét, de otthonában hagyott kincseit is nagyon félti. "Felszólítottak, hogy hagyjam el az otthonomat. Hatalmas volt a pánik. Félek, hogy beteg leszek, mélyen benyeltem a füstöt. Nem vagyok jól. Nem tudok levegőt sem venni, folyton köhögök. Néha azt érzem, megfulladok. Arról nem is beszélve, hogy vörösek és égnek a szemeim" - szemlézte egy német portál cikkét a Blikk. Frederic Von Anhalt nagyon bízik benne, hogy mielőbb sikerül eloltani a tüzet, és mindent ugyanúgy talál Gábor Zsazsával egykori közös otthonukban, mint ahogyan otthagyta.

Gábor Zsazsa özvegye, Frederic von Anhalt Forrás: AFP/2017 Getty Images/Jonathan Leibson

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.