Nem ismerte, mégis gyászolja elhunyt nővérét a Sztárban Sztár leszek! énekese, Farkas Lali

Forrás: TV2 -
gyász Sztárban sztár leszek!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sztárban Sztár leszek! kiesője, Farkas Lali elárulta, hogy a halottak napja mindig nehéz időszak a családja számára, ilyenkor ugyanis még többet gondolnak a születését követően elhunyt nővérére, akit ő nem ismerhetett. 

"Még kisfiú koromban mesélt róla az anyukám. Elmondta, hogy volt egy lánytestvérem, aki a születése után két nappal meghalt. Gondok voltak a szüléssel, de igazából ma sem tudom pontosan, mi történt" - szemlézte a Blikk az énekes szavait. Lali hiába nem ismerte nővérét, aki idén tölötte volna be 33. életévét, mégis családtagként gondol rá.

Farkas Lajos, Sztárban sztár leszek! legújabb kiesője Forrás: TV2

„Soha nem feledkezünk meg róla, hétköznapokon is gondolunk rá, de halottak napján mindig megemlékezünk a testvéremről. Kimegyünk hozzá a temetőbe, viszünk neki virágot, beszélünk hozzá. Anyukámnak hatalmas fájdalma volt, hogy elvesztette őt, és sokáig nem is sikerült ismét teherbe esnie" - mesélte az énekes, aki 8 évvel nővére halála után fogant meg, habár az orvosok már lemondtak arról, hogy édesanyja képes lesz teherbe esni.

"Biztos vagyok benne, hogy én kaptam meg azt a szeretet is, amit a nővérem nem élhetett meg. Már megtehetném hogy elköltözöm, de még mindig együtt élek a szüleimmel, akik mindenben támogatnak, taníttattak, mindig csak a javamat akarják" - meséli Lali.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.