Betörtek a magyar színész soroksári otthonába

Forrás: Shutterstock -
betörés színész rablás Soroksár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Betörtek egy ismert magyar színész otthonába: milliós kára keletkezett.

A szomszédok értesítették az ismert magyar színészt a hétvégén, hogy betörtek soroksári otthonába. A művész, akiről annyit lehetet tudni, hogy szinkronizált a Bosszúállók-mozifilm sorozatban, a Trónok Harcában és a Cobra 11-ben is, a Ripostnak elmondta, a betörők elvitték a vadászfegyvereit, a pénzét és az ékszereit is, és milliós kára keletkezett.

Először felfeszítették a hátsó ajtót, majd bejöttek ide, ebbe a kicsi tároló helyiségbe, ahol a két páncélszekrény állt, ezekben tartottam a fegyvereket. (...) Az én dolgozószobámból több mindent is elvittek. Órát, arany ékszert, készpénzt. Volt valutánk és kanadai dollárunk is, azt is zsebre tették. Mikor hazaértem, láttam a sok rendőrt és a TEK-eseket, hatalmas volt a felhajtás. Hoztak drogkereső kutyákat meg különleges eszközöket. Azt mondták, valószínűleg a két tolvaj a kerten át jött, ugyanis az első bejárati ajtónak semmi baja, a hátsón keresztül törtek be és valószínűleg ott is távoztak. De kérdezem én: senki sem veszi észre, hogy valaki egy páncélszekrényt átemel egy kerítésen, majd „elrohan" vele?"

A kép csak illusztráció Forrás: Shutterstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.