Így még nem láttad Istenes Bencét: zokogásban tört ki kisfia szülinapján - Videó

Forrás: Origo -
zokogás Csobot Adél Istenes Bence RTL Klub születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárpár a Nyerő Páros forgatásán vett részt, amikor kisfiuk, Ádin betöltötte az első életévét. A műsor készítői úgy döntöttek, a szülők néhány óra erejéig elhagyhatják a luxus börtönt, és részt vehetnek Ádin szülinapi buliján.

A tegnap esti Nyerő Párostól szem nem maradt szárazon. Fésűs Nelly könnyek között próbálta felolvasni a levelet, amiben a szerkesztők közölték a jó hírt Bencével és Adéllal, de a megható sorokat olvasva nemcsak Nelly, Lajos is elérzékenyült.

"Kisfiatok, Ádin ma ünnepli első születésnapját. A születésnapi zsúrja csak úgy lehet teljes, ha a szüleivel töltheti. Egy autó vár titeket a ház előtt, induljatok, és töltsetek el egy órát gyermekeitekkel!"

Bence és Adél nagyon boldogok voltak, hogy találkozhattak gyermekeikkel, és minden pillanatot kihasználtak. Volt torta, tűzijáték, tánc és éneklés, azonban az elválást mindenki nehezen viselte.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Istenes Bence (@benistenes) által megosztott bejegyzés,

A búcsú könnyesre sikerült, ugyanis miután Bencéék ideje lejárt, és visszaindultak a villába, Nátán és Ádin is sírásban tört ki.

„Nagyon rossz volt látni, hogy mind a két gyerkőc sírt, amikor eljöttünk és azon gondolkoztam, hogy ez vajon jót tett nekik és nekünk? Lehet, hogy el se kellett volna mennünk? Nyilván feltöltött, szóval ilyen kettős érzés volt bennem, de én zokogva érkeztem vissza a villába"

– mondta Bence, aki a kocsiból kiszállva könnyeket nyelve próbálta összeszedni magát.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Delutani szuszoka #mittagsschlaf

Istenes Bence (@benistenes) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.