30 év börtön és 26 milliós bűnügyi költség várhat VV Fanni állítólagos gyilkosára

Forrás: Facebook -
gyilkosság VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Fővárosi Főügyészség életfogytiglant kért B. Lászlóra, akit VV Fanni meggyilkolásával vádolnak. Ha a vádlott beismerő vallomást tesz, legkorábban 30 év múlva szabadulhat, ellenkező esetben élete végéig börtönben lehet.

"Ha B. László beismerő vallomást tesz, úgy harminc év börtönbüntetés vár rá, illetve a huszonhatmillió forintos bűnügyi költséget is neki kell viselnie" - számolt be a Borsnak dr. Brodmann Péter, a vádlott korábbi védője, egyben nagybátyja, aki továbbra is hisz a vádlott ártatlanságában.

Novozánszki Fanni 2017. november 20-án tűnt el. Az utolsó nyom egy lépcsőházi kamerafelvétel, ahol a meggyilkolásával gyanúsított B. László lecipeli őt a mélygarázsba, és az autójába tuszkolja. A lány holttestét azóta sem találták meg. Egyes feltételezések szerint elhamvasztották. Forrás: Facebook/Origo

"Ez természetesen nem opció számunkra, mivel nem követte el az emberölést, és véleményem szerint ebből a vádiratból megállapítható, hogy a bűntett nem valósult meg. Amennyiben mégis megállapítják a vádlott felelősségét, úgy a börtönévek határa a csillagos ég" - mondja dr. Brodmann Péter, akit még a per elején tiltottak ki ügyvédként, hogy végül tanúként tudják kihallgatni.

"A kocsiban talált, véres kötél miatt DNS-mintát vettek tőlem, majd védőként kizártak az ügyből. B. László segítőjeként, és bűnpártolóként vizsgálták, hogy közöm van az ügyhöz, de semmi közöm semmihez, nincs rajta a sejtmintám a kötélen, de ennek ellenére sem engedtek vissza védőügyvédnek.Szégyen ez az egész ügy, és László hülyesége a családunkra nézve, de nincs takargatnivalónk. Amit tett, hogy elvitte az ájult Fannit, ami a kamerán is látszik, azt elismeri, és viseli az azzal járó következményeket, de többet nem" - folytatta a lapnak az ügyvéd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.