Cseke Katinka: "Nem hiszek abban, hogy egy férfi nem megy félre" - Videó

Fresh Andi Life TV Doszpot Evelin Cseke Katinka Női titkok Várkonyi Andinál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő vasárnap Várkonyi Andrea műsorában vendégeskedett, és mikor a megcsalás jött szóba, nem rejtette véka alá a véleményét.

Cseke Katinka remek formában van, azonban nemcsak teste miatt kerül folyamatosan reflektorfénybe. A színésznőnek mindenről meg van a véleménye, és ezt nem is szereti eltitkolni.

Most sem volt ez másképp, ugyanis alaposan kifejtette, mennyit változott a megcsalásról alkotott szemlélete az elmúlt években.

"Én 38 éves koromig azt gondoltam, amíg a férjem el nem ment, hogy olyan nincs. Tehát hogyha én megtudnám, hogy a férjem megcsalt, én azonnal szakítanék, elválnék.

Most, hogy lassan 50 éves leszek, odáig jutottam, hogy én nem hiszek abba, hogy egy férfi nem megy félre. Egy nőnél elhiszem, mert mi nők máshogy vagyunk beállítva, de egy pasinál nem hiszem el, hogy 3, 4 ,5, 15 év alatt nem megy félre, és valahogy egészen máshogy gondolom most..."

A színésznő azt is belátta, hogy házasságuk utolsó éveiben jogosan csalta meg őt férje, Doszpot Evelin pedig arról beszélt, hogy mint mindenhez, a megcsaláshoz is két ember kell.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.