együttalvás Várkonyi Andrea Zénó Doszpot Evelin Cseke Katinka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Várkonyi Andrea egy év után a LifeTV képernyőjén tért vissza a televíziózáshoz. Saját nevével fémjelzett műsorában legutóbb Mádai Vivien, Doszpot Evelin és Cseke Katinka vendégeskedett.

Megosztó kérdés az anyukák körében, hogy jó-e, ha gyermekük a "hitvesi ágyban" alszik, szétválasztva ezzel a szülőket. A Női titkok Várkonyi Andinál címmel indul beszélgetős műsorban is feljött ez a kényes téma, és Mádai Vivien őszinte vallomása után Cseke Katinka erősen bírálta a műsorvezetőnőt.

Vivien elárulta, hogy kisfiuk, Zénó 5 éve köztük alszik, és a hallottakon Katinka teljesen kiakadt.

"Elcseszed a gyerekednek a pszichés hozzáállását."

Katinka egy pszichológus szakvéleményére támaszkodott, aki szerint vannak férfi és női szerepek, és senkinek sem egészséges, ha a gyermek a szülők között alszik, hiszen ez nem a szerepük része.

Várkonyi Andrea rácáfolt a hallottakra, és elmesélte saját példáját:

"Nekem azt mondta egy pszichológus, hogy mivel egyke gyerekről beszélünk, az egyke gyerek nem érti, hogy apa és anya miért alszik együtt, és miért van ebből a szeretet kupacból kizárva. És ha ő ott szeretne lenni, vágyik erre, meg kell engedni neki."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.