Soma Mamagésa Soma spiritualitás India
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Soma Mamagésáról indiai lapokban jelentek meg fotók.

Soma Mamagésa egy csoporttal együtt vágott neki Indának, hogy ott meditáljon és feltöltődjön. A magyar celeghölgyre hatalmas hajkoronája miatt az ázsiai országban is felfigyeltek és csoporttársaival együtt még a helyi lapokba is bekerült, amint épp egy spirituális szertartáson vesznek részt.

Ez aztán az üdvözlés! Tegnap éjjel 2-kor érzetünk, és ma már benne van a csoportunk egy része a mai újságban. Ha kinagyítjátok a képet, láthatjátok a nagy szőke búrámat, amivel nem tudnak betelni a helyiek. Itt épp Tamil Nadu legnagyobb Síva komplexumában meditálok, mantrázok a csoportunk egy részével. (...) Nem csak a ma reggeli, de a ma esti újságba is bekerültünk, mint a Síva templomban meditáló külföldi csoport. Otthon a megasztáros időszakomban volt utoljára ilyen, hogy egy nap kér újságban is benne vagyok" – idézi Soma szavait a Ripost.

Soma Mamagésa Forrás: Soma Mamagésa

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.