L.L. Junior exe máshogy emlékszik a balesetre:"Végig fogtam a kezét"

Forrás: facebook/Édes Élet -
Hopp Csilla baleset tragédia L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
L.L. Junior gyermekének édesanyja, Csilla nem ért egyet a napokban elkészült szakértői véleménnyel. A gyászoló anya máshogy emlékszik a tragikus balesetre.

L.L. Junior és Csilla augusztus végén veszítette el a hároméves Dávidkát, akit a zebrán gázolt halálra egy autós. A tragédia óta Lacika az édesapjával van, és bár a szülők szeretnék minél előbb rendezni a továbbiakat, nem jutnak megállapodásra.

"A tervek szerint a szülők közös felügyeletben állapodnának meg, és váltott elhelyezésben, azaz a kisfiú egy hetet az édesapjánál, egy hetet pedig az édesanyjánál töltene"

– mondta a zenész ügyvédje a Ripostnak, aki korábban elmondta, hogy a tragédia előtt is született írásos megállapodás a közös felügyeletről.

„Mindkét fél ideiglenes felügyelete el lett utasítva, ám a végleges döntésig a bíróság az édesanyának elég sok láthatást biztosít, amivel korábban probléma volt. Mindez hivatalosan rögzítve van, hogy mikor, hol és mennyi időt tölthet ügyfelem a gyermekével.

Arról csak később dönt a bíróság, hogy kinél legyen elhelyezve a gyermek, mindenesetre szeretnénk, ha a felek meg tudnának állapodni a váltott elhelyezésben"

– mondta dr. Horváth Gábor, aki azt is elmondta, hogy a határozatig miért az édesapjával van a kisgyerek.

Forrás: Facebook/L.L. Junior

„A bíróság nem akarta kiszakítani a kisfiút a környezetéből, hiszen bármilyen változás nagy hatással lehet most rá. Úgy látták a legjobbnak, ha a gyermek az édesapjával van, a másik szülő pedig ott látogatja majd" – tette hozzá az ügyvéd.

A napokban hozták nyilvánosságra a halálos gázolásról elkészült szakértői véleményt, amely kimondja, hogy az ütközés pillanatában a 76 éves sofőr 41-42 km/órás sebességgel haladt. A szakértői vélemény szerint a sofőr nem hibázott, hiszen olyan gyorsan bukkant fel Dávidka az úttesten, hogy a tragédia elkerülhetetlen volt. A sofőr a balesetet követően a rendőröknek azt mondta, hogy a gyerek folyamatosan rohant, valamint arccal a másik irányba nézett.

Forrás: https://www.instagram.com/l.l.junior/

A szakértői vélemény szerint senki sem fogta a kisfiú kezét, amikor a kocsi elé szaladt, de a kisfiú édesanyja máshogy emlékszik a történtekre.

„Úgy sétáltam át a kisfiammal az úttesten, hogy végig fogtam a kezét. Szerencsétlen baleset volt, és nem lehet okolni senkit a történtek miatt.

De még ha senki sem tehet róla, akkor is, mint édesanya örök életemre felelősnek fogom érezni magam. De felesleges hibáztatni bárkit, mert semmi sem hozza vissza a fiamat, és semmi sem hoz megnyugvást. A síromig, sírunkig bennünk lesz ez a fájdalom" – mondta Csilla a Borsnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.