Pedofilbotrány: II. Erzsébet fia nem magyarázkodik többet, inkább visszavonul

Forrás: WireImage/2019 Samir Hussein/Samir Hussein -
II. Erzsébet brit királynő brit királyi család pedofília pedofilbotrány András herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az 59 éves András yorki herceg, II. Erzsébet királynő fia belekeveredett egy pedofilbotrányba, méghozzá üzleti kapcsolatai révén. Ennek szeretett volna pontot tenni a végére bejelentésével.

András herceg hosszú éveken át nevezhette üzleti partnerén túl barátjának is Jeffrey Epsteint, aki azonban már börtönben is ült fiatalkorú lányok sérelmére elkövetett szexuális visszaélés miatt. Sőt! Idén nyáron ismét letartóztatták hasonló vádakkal, amire az ő reakciója az öngyilkosság volt.

II. Erzsébet királynő és fia, András herceg Forrás: WireImage/2019 Samir Hussein/Samir Hussein

A yorki herceg végig azt állította, nem tudott Epstein tetteiről, és állította, ő sosem követett el ilyen jellegű bűncselekményt. Ám a napokban robbant a hír, mely szerint többször is lefeküdt egy akkor még csupán 17 éves lánnyal.

Pár napja még egy interjúban lelkesen tagadta, hogy viszonya lett volna a fiatalkorú lánnyal, ám a brit királyi család elismert tagjaként úgy ítélte meg, jobb, ha a további magyarázkodás helyett, inkább egy időre visszavonul a közéleti tevékenységektől.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.