Jolly előző barátnője azt állítja, hogy ő ugyanazon ment keresztül annak idején, mint most Suzy: őt is elhagyta egy új nőért, éppen Suzyért.

Jolly és Suzy kapcsolata véget ért, a mulatós sztárnak pedig nem sokat kellett várnia az új szerelemre. Állítólag nem először fordul elő Jollyval ez, az énekes volt barátnője azt állítja, annak idején neki ugyanazon kellett keresztülmennie, mint most Suzynak. Gigi és Jolly kapcsolata évekkel ezeőtt éppen azért ért véget, mert a férfi beleszeretett az akkor még háttértáncosként dolgozó Suzyba.

Suzy és JollyForrás: Jolly

"Egykor nagy szerelem volt a miénk, ma is őrzöm a hozzám írt leveleit, amelyekben Egyetlen drága Csillagomnak vagy Kicsikémnek becézett. Tizenöt éve még a mi szerelmünk inspirálták a dalokra. Két csodás évig éltünk együtt, én voltam az, aki rávette, hogy levágassa a copfját" - mondta a Blikknek Gigi. "A mi útjaink azért váltak szét, mert Jolly másfelé kacsingatott, elkezdett flörtölni Suzyval, aki később a felesége lett. Beleszeretett, én meg elengedem, aki menni akar. Egyetlen kapcsolatomban sem tűrtem meg rivális nőt. Sajnos visszaköszön a múlt, Jolly velem is úgy bánt el, mint Suzyval. Most neki kell átélnie az elengedést, pedig sohasem kívántam ilyesmit. Reméltem, hogy Jolly megállapodik, hiszen gyönyörű kislányuk született, de van, amikor a szívnek nem lehet parancsolni" - tette hozzá.