Ördögűző szekta tagja lehetett a gyermekét megölő kunszentmártoni anya

Forrás: Shutterstock -
szekta Kunszentmárton gyermekgyilkosság ördögűzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy ördögűző szekta tagja lehetett a kunszentmártoni anya, aki megölte hároméves gyermekét.

Döbbenetes tragédia rázta meg néhány napja Kunszentmártont: egy édesanya hároméves gyermekét ölte meg egy késszúrással. A kisfiúval a családtagok a közeli bisztróba rohantak, ahol megpróbálták újraéleszteni, de életét a kiérkező mentők sem tudták megmenteni.

A helyiek most azt mondják, hogy a 32 éves édesanya nem szenvedett szülés utáni depresszióban, viszont egy ördögűző szektának a tagja volt, ez sarkallhatta tette elkövetésére.

Mindenki tudja, de félnek beszélni. Júlia és a párja rendszeresen járt Miskolcra a szekta gyűléseire, ahol szó szerint átmosták az agyukat. Napok óta arról beszélnek a községben, hogy maga a férj mesélt a helyi barátainak arról, mit mondott a felesége, amikor számon kérte a gyilkosságért. Júlia állítólag azt mondta neki, „meg kellett ölnöm, mert benne volt az ördög!" A szekta, amihez már évek óta tartoznak, ismert, rengeteg tagjuk van. Az Árkádia fényei nevet viseli, aminek az egyik tanítása szerint „a halál a megszabadulás művészete és titka"" - mondta el egy ismerős a Blikknek.

A kép csak illusztráció Forrás: Shutterstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.