Megszólalt a férfi, akinek a kezei között halt meg a megkéselt kunszentmártoni gyermek

gyilkosság Kunszentmárton gyermekgyilkosság gyermek vallomás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megszólalt a férfi, akinek a kezében halt meg az édesanyja által megkéselt három éves kunszentmártoni kisfiú.

Múlt pénteken egy 32 éves kunszentmártoni asszony kést ragadott és szíven szúrta 3 éves kisfiát. A nagymama ölében a kisfiúval a szomszédos kocsmában kért segítséget. Odaadta a gyermeket egy férfinak, aki egy társával együtt megpróbálta a kicsit újraéleszteni – sikertelenül.

Sándor most a Blikknek elmondta, mit érzett azokban a drámai pillanatokban.

Egy pillanatig azt hittem, ez egy lidérces álom... Az inge felül szét volt szakítva, a mellkasa közepén egy vízszintes vágás húzódott. A teremben óriási lett a kétségbeesés, de valaki felkiáltott: „Egészségügyis vagyok, kezdjük meg azonnal az újjáélesztést!". Én a gyerek pulzusát figyeltem, a szakember pedig finom mozdulatokkal elkezdte nyomkodni a mellkasát. Egyszer, kétszer még éreztem nagyon halvány lüktetést a csuklójánál, de lehet, hogy ezt most már csak képzelem. Közben valaki mentőt is hívott, ők pillanatok alatt a helyszínen voltak, hosszú időn át minden megtettek a kicsiért, de sajnos sikertelenül" – mondta el a lapnak a férfi.

A kép csak illusztráció Forrás: Shutterstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.