Kulcsár Edina elárulta, mi a legjobb és a legrosszabb tulajdonsága

őszinteség Kulcsár Edina gyerekvállalás Csuti tulajdonság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edináék Erdélyben jártak, és a hosszú út alatt úgy döntött, válaszol követői kérdéseire, hogy gyorsabban menjen az idő.

Edina Insta-sztorijaiban megtaláljátok az összes feltett kérdésre adott válaszát, ezekből például az is kiderül, hogy viseli második terhességét, és mennyire elégedett az életével.

A sztármami arra is készségesen válaszolt, melyik a legjobb és a legrosszabb tulajdonsága.

"Talán a legjobb egyben a legrosszabb is. A túl jó szívem. Nagyon sokszor kaptam nagy pofonokat az élettől, mert mindenáron segíteni szerettem volna valakinek, aztán még én jöttem ki rosszul a dolgokból. Sajnos túl naív vagyok. Mindig magamból indulok ki...erről kellene leszoknom. De nem tudok mit csinálni, ilyen vagyok. Ja, és egy kissé szétszórt is vagyok. Túl sok mindent vállalok... De ezt mind a gyermekeim jövője érdekében teszem és szeretem feszegetni a határaimat."

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

❤️

Szabó-Kulcsár Edina ❤️ (@edinakulcsar_official) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.