Catch! - úgyis utolérlek! Gundel Takács Gábor Petur András Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ördög Nóra szokatlan szerepben látható a TV2 képernyőjén. A Catch! - úgyis utolérlek című sportműsor háziasszonya. Kollégája elárulta, milyen vele a közös munka.

Petur András és Gundel Takács Gábor oldalán láthatjuk Ördög Nórát egy sportvetélkedős műsorban. Bár Nóri saját bevallása szerint nem ért a sporthoz, a műsor háziasszonyaként remekül megállja a helyét ebben a műfajban is.

Ázsia Expressz, Ördög Nóra Forrás: Origo

„Könnyű együtt dolgozni Nórival. Adott volt, hogy miért vezetjük ketten a műsort. Igazából mindketten tudtuk mindig a szerepünket. Bár adódott néhány vicces szituáció, Nóri mindig az első megszólaló, ő a műsor háziasszonya, de sokszor éreztem azt, hogy muszáj megszólalnom, vagy egy poént hozzátennem a felkonfjához. Sokszor egyszerre beszéltünk, és volt olyan is, hogy egyikünk sem volt hajlandó elhallgatni a másik kedvéért. Így hosszú másodpercekig beszéltünk párhuzamosan azt remélve, hogy a másik feladja. A kis csatáinkat megvívtuk, de igazából az első perctől összehaverkodtunk, nem volt soha semmilyen komoly konfliktus" - mondta a Ripostnak Petur András, sport műsorvezető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.