Győri gyermekgyilkosság: korábban feleségét is majdnem megölte az apa

Forrás: Getty Images/iStockphoto/nito100/Nito100 -
gyilkosság gyerekgyilkosság gyerekek győri gyilkosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb részletek derültek ki a győri gyerekgyilkossággal kapcsolatban.

Vasárnap megölte két gyermekét egy győri férfi, tette elkövetése után pedig önmagával is végzett. A brutális bűncselekményről most újabb részletek derültek ki. A Blikk azt írja, H. Gábor nem sokkal előtte szabadult a börtönből, egykori párja pedig láthatásra vitte hozzá a gyermekeket. A 13 éves kislányt, és a 10 éves kisfiút az ágyon megfojtotta, csak a harmadik gyermekeket, a 6 éves kislányt hagyta életben, majd a fürdőszobában felakasztotta magát.

A férfi korábban azért ült a börtönben, mert feleségét kalapáccsal és szikével csaknem megölte azután, hogy megtudta, a nő megcsalja őt. Az anya annak ellenére, hogy épphogy túlélte a támadást, hitt abban, hogy párja szereti a gyerekeket, ezért a börtönben is rendszeres látogatták.

Legutóbb hosszan kérleltem a lányom, hogy ha el is viszi az apjukhoz a gyerekeket, legalább ne hagyja őket hétvégére nála. Féltem, hogy bántani fogja az unokáimat. De Ancsa nagyon akarta, hogy együtt töltsék a hétvégét. Ez lett belőle" - nyilatkozta a lapnak a nagymama.

A kép csak illusztráció Forrás: Getty Images/iStockphoto/nito100/Nito100

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.