Győri családirtás család tragédia borzalom Győr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A történtek óta vigasztalhatatlan H. Annamária, a tragikus sorsú szombathelyi gyerekek édesanyja.

"Ancsa lányom könnyek között vádolja magát a gyerekek halála miatt. Féltem őt, hiszen hiába próbálom vigasztalni, állandóan csak sír, magát okolja a történtek miatt"

– mondta a BlikknekMargit mama.

"Én sem tudok aludni a tragédia óta, a 86 éves dédimamával hajnalig virrasztunk, utána is csak bólogatunk.

A gyilkos vejem nemcsak a gyerekeim életét vette el, hanem a miénket is.

A nagymamától megtudtuk, Lénát (6), a kisunokáját azzal a feltétellel engedték ki a győri kórházból, hogy pszichológushoz kell vinni, de úgy véli, az édesanyjára, Ancsára is ráfér a szakember segítsége."

A gyilkosság helyszíne. Forrás: Origo

"Örökké őrzök magamban egy képet: az unokáim az udvaron ugrabugrálnak, aztán bemegyünk a házba. Ott a két nagyobbik gyerek a telefont nyomkodja, a legkisebbik pedig az ölemben ülve mórikálja magát és egyfolytában csacsog. Most pedig? A családunk a boncolási jegyzőkönyvre vár, hogy a temetést intézhesse."

A nagymama nem érti, hogy kerülhetett szabadlábra a veje. A lap információi szerint ugyanis mielőtt egy elítélt feltételesen szabadlábra kerül, a bv-bíró elolvassa a szakemberek véleményét, a pszichológustól az elítélt nevelőtisztjéig. H. Gáborral kapcsolatban a fegyház határozottan kérte, ne engedjék szabadon. A bíróság a javaslat ellenére szabadlábra helyezte a férfit. A szabadon bocsátása után rögtön családirtásba kezdett: két idősebb gyermekét, Liliánát és Márkot megfojtotta, majd magával is végzett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.