Karácsonyi csoda: ezer kiló eledellel lepte meg a menhelyi állatokat a grafikus lány

adakozás karácsony menhely állatmenhely segítség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar grafikuslány eladott egy csomó grafikát, a rajzok árából pedig eledelt vett a menhelyen élő állatoknak, hogy szebbé varázsolja a négylábúak karácsonyát.

Ezer kiló tápból nagyjából 12 napig lehet a kutyusokat etetni még ott is, ahol olyan sokan vannak, mint a paksi állatmenhelyen. Nekik ajánlotta fel ugyanis a rengeteg eledelt Slezák Diána, aki már tavaly és az azt megelőző évben is megszervezett egy hasonló gyűjtést. - írja a szeretlemagyarorszag.

Facebookján ezt írta:

"Idén harmadik alkalommal rajzoltam végig az Inktobert és ez az év volt a második, amikor a rajzaimmal a paksi állatmenhelyet támogattam. Már tavaly is alig hittem el azt az óriási érdeklődést, ami a kezdeményezésemet övezte (akkor 500 kg táp gyűlt össze), azt viszont nem tudom mikor leszek képes feldolgozni, hogy idén sikerült megdupláznunk a tavalyi mennyiséget és ma délután 1000 kg, azaz EGY TONNA tápot hagytunk Pakson. Komolyan nem térek magamhoz.

És nem ment volna egyedül. Nagyon sokat dolgoztam ezeken a rajzokon és kiadványokon az elmúlt 2 hónapban, rengeteget éjszakáztam és ezt nem biztos, hogy mindig könnyű volt elviselni (köszi azoknak, akiknek mégis sikerült). A matricacsomagok is segítséggel készültek (amíg én rajzoltam vagy dolgoztam) és a postázást sem egyedül kellett megoldanom. Rengeteg csomagot kézbesítettünk, képtelen lettem volna mindezt egyedül végigcsinálni, nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segítséget, támogatást és a kedves szavakat.
Voltak döccenők és nagy lemaradások a rajzolásban, de valahogy mindig a legnehezebb pillanatokban érzett rá az univerzum arra, hogy szükségem van egy kis biztatásra és.. végül idén is megcsináltuk. Együtt, közösen.

Külön szeretném kiemelni és megköszönni a Republic zenekarnak, hogy a turnébuszukkal elfuvaroztak engem és ezt a 100 zsáknyi élelmet Paksra ma délután, nélkülük ugyanis nem tudom hogyan jutottam volna el idén Erzsi néniékhez és a paksi árvákhoz. A legeslegesleghatalmasabb köszönet pedig azoknak jár, akik megvásárolták a rajzaimat valamilyen formában, nélkülük ugyanis ez az akció egészen egyszerűen nem jöhetett volna létre."

A lány azzal zárta posztját, hogy aki csak teheti, segítsen a menhelyen élő állatokon: fogadjon örökbe egy kutyát, vagy ha erre nincs lehetősége, menjen el a paksi menhelyre, és simogasson meg annyi kutyát, amennyit csak tud, hiszen a törődés nem kerül pénzbe.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.