Pásztor Erzsi nyilatkozott a Janka néni-mémekről: van, ami zavarja

Forrás: TV2/Mokka -
Szomszédok Pásztor Erzsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Szomszédok egykori Janka nénije, Pásztor Erzsi mémek gyakori szereplőjévé vált. A színésznő elmondta, hogyan vélekedik ezekről. 

"Nem igazán követem az interneten ezeket az úgynevezett mémeket, de hallottam, hogy nagyon sokaknak örömet szerez, én meg nem vagyok semmi jónak az elrontója. A legutóbb egy taxis mutatott nekem egyet az okostelefonján, amin egy rendelőben ültem a sorozat egyik epizódjában, és azt írták oda: Milyen Teát szeretnék? Mire én, vagyis Janka néni azt válaszolta: Tátrát. Azt sem tudom mi az a Tátra tea. Később tudtam meg, hogy ez egy nagyon erős alkoholos italféle" - mesélte a színésznő a Borsnak.

"Azt nem szeretem amikor politikai témájú szöveget írnak oda, szerintem ez egyik szereplővel szemben sem korrekt. Ezekért haragudni szoktam. Remélem az ilyeneket a jövőben mellőzik. A politikai humornak is megvan a maga helye, de szerintem nem a mi fényképeink alatt" - tette hozzá Pásztor Erzsi.

Forrás: TV2/Mokka

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.