Szebeni István is búcsúzik Gesztesi Károlytól

halál búcsú Gesztesi Károly Szebeni István
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hírességek sorra emlékeznek meg Gesztesi Károlyról, Szebeni István a Facebookon osztotta meg gondolatait. 

Feldolgozhatatlanul hirtelen távozott az élők sorából Gesztesi Károly, a barátai és a család egyelőre nem tudják elhinni, hogy nincs többé. A színész vezetés közben lett rosszul, és hiába küzdöttek oly sokáig az életéért. A hírességek a közösségi oldalaikon búcsúznak tőle, Szebeni István a Facebook-oldalán osztott meg megható sorokat.

"Drága Papa!
Akkor döbbentünk csak rá, hogy mekkora kincs vagy, amikor elveszítettünk. Nincs nevetés ma, nincs szórakozás idebent. Némán tesszük a dolgunk, elmorzsolva egy-egy könnycseppet.
Hányszor hívtál, hogy kisfiam, mit csinálsz este? Ugorj el, nézd meg a mai előadást! Én meg lusta voltam, hogy jó, Papa, legközelebb! Hát, nincs legközelebb... Borzasztóan hiányzol. Igyekszünk méltón megemlékezni Rólad. Nincs szó. Egy volt belőled. Isten nyugosztaljon, Barátom! Sosem feledlek" - írta.

Így gyászolja Gesztesi Károlyt Kárász Róbert és Berki Krisztián

Gesztesi Károly színész hirtelen rosszul lett autójában, félreállt, de hiába érkezett a segítség időben, életét már nem tudták megmenteni. Barátai és tisztelői folyamatosan emlékeznek meg róla közösségi oldalaikon: Berki Krisztián és Kárász Róbert így búcsúzott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.