Jennifer Lopez akár 40 milliót is veszíthet Oscar-esélyes filmje miatt

Forrás: Freeman Film -
Oscar-díj A Wall Street pillangói film Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár Jennifer Lopez új filmje rengeteg pozitív kritikát kapott, és Oscar-díj esélyesként tartják számon, a színésznő kényes helyzetben találta magát a Wall Street pillangói miatt.

A Wall Street pillangói egyik érdekessége, hogy a film valós eseményeken alapszik: olyan New York-i sztriptíztáncosokat mutat be, akik elkábították ügyfeleiket, hogy pénzt csikarjanak ki tőlük.

Jlo kőkeményen edzett, hogy a lehető legjobb formájában tündököljön a filmvásznon,azonban úgy fest, nem mindenki elégedett a végeredménnyel.

Jennifer Lopez A Wall Street pillangói c. filmben Forrás: Freeman Film

Samantha Barbash, aki néhány éve bíróság elé állt a történtek miatt, állítja, hogy Ramona karakterét róla mintázták, az ő beleegyezése nélkül. Mielőtt a készítők belevágtak volna a forgatásba, felkeresték őt, hogy írjon alá egy papírt, miszerint a vele történteket kedvükre átformálhatják a filmben, ám ő ezt elutasította. Ennek ellenére kijött a film, Samantha pedig rengeteg hasonlóságot vélt felfedezni közte és a főszereplő karaktere között.

A nő úgy érzi, kizsákmányolták őt, és egyáltalán nem azt mutatták meg róla, amilyen a valóságban. Szerinte az a jelenet, amikor a karakterek tudatmódosító szereket használtak a lakásában, kimondottan felháborító, hiszen ő ott élt a gyermekével, és ez a fajta ábrázolás teljesen eltér a valóságtól: ezért pert indított Jennifer Lopez produkciós cége ellen, és 40 millió dollárt követel. - írja a Joy.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.