Nyíltan és őszintén vallott szerelmi csalódásairól Lengyel Ferenc, akit a tévében és a színpadon is lehet látni. Nagy szívfájdalmat okozott neki egy lány, aki miatt igazi ámokfutó lett egészen addig, amíg meg nem ismert egy különleges nőt.

Lengyel Ferenc ismerős lehet azok számára, akik követik a Drága örökösök című sorozatot. A taxist alakító színész nyíltan és őszintén vallott szerelmi csalódásairól, de egy kiemelkedik a többi közül. Igazi szerelemnek hitte azt, ami közte és a lány között volt, de nagyot kellett csalódnia.

Megismerkedtem egy lánnyal, és mielőtt elkezdtem volna a színművészetit, úgy éreztem, akkora a szerelem, hogy együtt fogunk élni" – mondta a Story Magazinnak a színész, ám a sors másként alakította a történetüket. „Az én szívszerelem ugyanis megcsalt egy barátommal. Rajtakaptam őket in flagranti, szóval nem volt mit magyarázni. Soha többé nem akartam látni, és onnantól ámokfutó lett belőlem. Mintha a női nemen akartam volna bosszút állni, pedig azok a szegény lányok nem tehettek arról, amit az a nő elkövetett" – mondta. Igazi hódító lett, habár végig arra vágyott, hogy megtalálja igaz szerelmét, amit diploma után sikerült is, amikor a Kaposvári Csiky Gergely Színházhoz került. „A próbák között a barátaimmal pingpongozással ütöttük el az időt. Egyszer megjelent egy gyönyörű, szőke, kék szemű, csodás alakú lány. Nemcsak az ütő állt meg a kezünkben, hanem még a labda is a levegőben. (...) Könnyen egymásra találtunk, és a szerelmünk azóta is, immár 32 éve tart" – mesélte.