Meghan Markle divatcégekkel tárgyal: máris elkezdte a függetlenedést a királyi családtól

Forrás: Chris Jackson/Invictus Games Foundation via Getty Images/2019 Handout/Handout -
királyi család Meghan Markle Meghan hercegné függetlenedés Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány nappal ezelőtt került nyilvánosággra az a hír, ami a fél világot megdöbbentette: Meghan és Harry függetlenedni szeretne a királyi családtól, visszaadták a családban eddig ellátott feladataikat és szerepkörüket. Meghan máris munka után nézett és neves divatcégekkel tárgyal.

Sokakat mgdöbbentett a hír, hogy Harry és Meghan nem szeretne tovább a brit királyi család oszlopos tagjaként tevékenykedni és saját, anyagilag is független életet szeretnének élni.

Harry és Meghan Forrás: Chris Jackson/Invictus Games Foundation via Getty Images/2019 Handout/Handout

Míg Harry Londonban maradt és intézi a függetlenedéssel kapcsolatos feladatokat és állja a sarat Erzsébet királynővel szemben, addig Meghan Kanadába sietett, ahol kisfiukat hagyták.

A hírek szerint a hercegné neves divatcégekkel tárgyal, a tervezés sem áll tőle messze. A Givenchy is megkereste Meghant, aki már el is kedzte a tárgyalásokat a jövőjük érdekében.

Mint kiderült, anyagi problémájuk a függetlenedés után sem lesz, ugyanis Harry és Meghan becsült vagyonya már most is eléri a 34 millió fontot, valamint hamarosan könyvet is írnak, ami szintén komoly összegeket hoz majd a konyhára - számolt be róla a Ripost.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.