Nyári Dia 12 kilót fogyott: rá sem ismernek hozzátartozói: fotó

fogyás Nyári Diana obezitológus Tóth Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár Nyári Dia husin is elfogadta magát, érezte, hogy valami nem stimmel vele: a folyamatos és intenzív sportolás ellenére sem sikerült fogynia. Obezitológus segítségével végül 12 kilótó szabadult meg és vékonyabb mint valaha.

A Barátok közt Hannája meg volt elégedve teltebb önmagával is, elfogadta kerekded formáit. Egészsége miatt fordult szakemberhez, ugyanis a sok sport ellenére sem sikerült változtatnia a testén.

Dr. Tóth Tamás obezitológus segítségével megtalálta a tökéletes étezési formát és a megfelelő sportot is, aminek segítségével 12 kilótól szabadult meg. Hihetetlenül fest a sztármami.

"Új Dia, kisebb Dia, egészségesebb Dia, Boldog Dia. Köszönöm @drtothtamas nak, hogy végig kísért ezen az úton. Én már rég elraktam a szekrényem legmélyére a középiskolás ruháimat...most meg vehetem elő őket" - írta boldogan szexi fehérneműs fotója mellé Nyári Dia.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.