Bárdosi Sándornak elege lett a piszkos munkából

Forrás: MTI/Illyés Tibor -
Bárdosi Sándor Növényi Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori élsportoló ezúttal egy szállodában vállalt munkát Növényi Norberttel közösen. Az étteremben kínált munka azonban nem tetszett neki, így a piszkos munkát cimborájára hagyta, míg ő inkább a recepción bizonyított.

Szállodai dolgozóként vetette bele magát a munkába Bárdosi Sándor és Növényi Norbert. A jómadarak persze ezúttal is csak helyettesíteni ugrottak be, ám ez most sem volt feszültségtől mentes. Bárdosi és Növényi kezdetben a szálloda éttermében kaptak lehetőséget. „Leszedtem az asztalokat és bevittem a mosatlant a konyhába Norbinak, aki a maradékokat kezelte. Én bepakoltam a mosogatógépet, majd szalvétát hajtogattunk. Mikor kiderült, hogy az evőeszközöket a mosogatás után fényesre kell törölni a szálloda igazgatójának irodája felé vettem az irányt" – árulta el Bárdosi Sándor, aki addig győzködte az intézmény vezetőjét, amíg át nem tették őt egy másik munkakörbe, a recepcióra. „Nagyon kedvelem Sanyit, de elegem van abból, hogy mindig a munka könnyebbik végét fogja meg. Most is otthagyott a piszkos melóval, amit – szívesen megcsináltam – de rá is ráfért volna. Ehelyett a recepción dumált, ami lényegesen könnyebb volt, mint amit én végeztem a tucatnyi evőeszköz fényesre törlésével. Éppen ezért úgy gondoltam kijár még neki a munkából és beszerveztem a szobák tisztaságáért felelős csapatba. Persze ebben a munkakörben is csapnivaló volt, de legalább elvégezte az ágyneműk áthúzását és a törölközők cseréjét" – mondta Növényi Norbert Sláger TV-n látható A Helyettesítők című műsor mai epizódja kapcsán.

Forrás: MTI/Illyés Tibor

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.