Dér Heni visszavágott kritizálóinak: azért bírálták, mert Schobert Norbi pártjára állt

Forrás: Instagram/heni_der_official -
kritika komment Schobert Norbi Dér Heni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dér Heni megvédte Schobert Norbit, amiért a kommentelőktől kapott hideget-meleget. Most újabb posztban üzent a kritizálóinak.

Dér Heni is kifejtette véleményét Schobert Norbi szavairól, ő megvédte a fitneszgurut. Posztjáért nagyon sok kommentelője kritizálta őt, így most azoknak üzent.

Dér Heni visszavágott Forrás: Instagram/heni_der_official

"Érdekesek vagytok ti emberek!!
Csak egy véleményt írtam pár nappal ezelőtt egy témában és máris mindenki sértődötten magára vette!!
Akkor olvassátok vissza az "építő" hozzászólásokat, a helyemben ti már mély depresszióban ülnétek otthon és utálnátok magatokat!!
Azt mondjátok, miért gondolom jó nőnek magam, néztem-e tükörbe??

Ha szétműtöttem volna magam, azért lennék szerintetek gáz, így hogy nem ért hozzám szike, meg zsákot kellene húzni a fejemre!!

Na, most figyeljetek: senkire ne hallgassatok!! Én már sokszor leírtam, hogy pl. nincs 800 cm3-s mellem, de nem zavar, még ha titeket mégis.. Titeket az is zavarna, ha szét lennék plasztikázva!!:)) Kisiskolában szoktak ennyit gonoszkodni!!





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.