Nem enyhül a feszültség Vasvári Vivien és volt szerelme, Fecsó között: folytatódik a nyilvános üzengetés

Forrás: RTL Klub -
balhé Vasvári Vivien nyilvános Fecsó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány nappal ezelőtt közösségi oldalán fakadt ki Vasvári Vivien exével, Fecsóval kapcsolatban. A szőke celebmami akkor elmondta, hogy gyermeke apja nem tartja magát a korábban megbeszéltekhez. Fecsó is beszállt az adok-kapokba és ő is elmesélte sérelmeit. Azóta folyamatos a balhé.

Vasvrái Vivien nyilvánosan mesélte el rajongóinak, hogy Fecsó nem fizeti a megbeszélt gyerektartást, elvette tőle luxusautóját és a korábban kölcsönadott 32 millió forintját se látta még viszont. Mesélt arról is, hogy exe nem vette meg kisfiának a beígért lakást sem. Fecsó sem maradt ki a szapulásból, ő is elmesélte sérelmeit.

Nyerő páros, Vasvári Vivien és Fecsó Forrás: RTL Klub

„Nem fizetek?? Ha végre megelégednél a megállapodással, azt is megkapnád! Én aláírtam, nálad van. Nekem a gyerekemet kell eltartani, nem a luxi életed! Ki az a kókler üzletember, aki most fizet ki egy összeget, amit kifizethet később is? Befektetted a pénzed, majd megkapod, ha lejár a futamidő... - mondta indulatosan Vivien exe, írta meg a Ripost.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.