Schobert Norbi elárulta, hogyan bírta a családja az általa okozott botrányt

Forrás: TV2 -
Schobert Norbert botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schobert Norbi továbbra is kitart állításai mellett, a stílusa miatt azonban elnézést kért. Hozzátette, családja szempontjából nem érte meg neki ez a botrány, a gyerekei napokig depressziósak voltak.

Schobert Norbi kijelentései mindent felforgattak, napokig tartotta lázban ez az embereket és a celebeket is. Sokan nem értettek vele egyet, ugyanakkor voltak olyanok is, akik kiálltak Norbi mellett.

Schobert Norbert szerint ezzel a stílussal érte el a megfelelő nézettséget Forrás: TV2

A fitneszguru a Tények Pluszban adott exkluzív interjút a „botrányáról", ahol elmondta, a stílusáért elnézést kér, de a kijelentései miatt nem.

Hangsúlyozta, ő nem azokról a nőkről beszélt, akik most szültek vagy szoptatnak,

hanem azokról, akik már nagyon sok éve élnek hatalmas túlsúllyal.
„Elnézést kérek a stílusom miatt, de ez meghozta a nézettséget." – mondta, de szerinte azért forgatott fel ez mindent, mert „betalált". Szerinte az évek óta 20-30 kiló túlsúllyal élő nők nem boldogok. Azt is elmondta, az ő ismeretségi körében nem egy olyan válásról tud, amely a feleség tartós elhízása miatt következetett be. Azt is elmondta, hogy a szeretet és a vágy két különböző dolog.

Bevallotta azonban, hogy a családja szempontjából nem érte meg ez a botrány.

„Depressziósak voltak napokig a gyerekeim. Durva dolgokat írtak nekik" – mondta Norbi. „Vannak álmatlan éjszakáim" – tette hozzá. Az is kiderült, Réka a zárt ajtók mögött is támogatta-e őt.

Réka kiállt mellettem a nagy nyilvánosság előtt. Amikor becsuktuk az ajtót az első nap azt mondta, hogy hülye vagyok.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.