Ismert emberek szólaltak fel Schobert Norbi ellen: Oláh Gergő, Dombóvári István és Szilágyi Szilvi is

Schobert Norbert Dombóvári István Oláh Gergő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schobert Norbi kijelentései nagy felháborodást keltett a celebvilágban. Ők mind felszólaltak a témával kapcsolatban. 

Rengeteg ismert embert szólalt meg Schobert Norbi véleményéről, aki szerint a házasságok azért mennek tönkre, mert a nők szülés után nem adják le a terhesség alatt felszedett kilókat. Krausz Gábor az elsők között volt, aki nyilvánosan bírálta kijelentései miatt a fitneszgurut, őt követte felesége, Tóth Gabi. Az énekesnő élő videóban mutatta meg szülés utáni alakját. Kulcsár Edina férje, Csuti szerint is átlépett egy határt ezzel Norbi, akit Kajdi Csaba, vagyis Cyla sem kímélt. Vannak rajtuk kívül azonban még sokan, akik szintén felháborodtak Norbi szavaitól.

Oláh Gergő

"

kedves férfiak, aki a túlsúlyt válóoknak tartja, az nem férfi, az nem férj, semmiképp sem apa.

Nyári Dia

Szilágyi Szilvi

Ez Szilvi véleménye Forrás: Instagram/Szilágyi Szilvi

Dombóvári István

"Engem ugyan senki nem kérdezett, de a tegnap végigsöpört dagadt-gate ügyhöz írnék még ezt-azt, mert annyira én is vagyok szakértő mint Norbi.
Nézzétek el, hogy nem állok senki mellé, hanem próbálok tárgyilagos maradni.

Engem 135 kilósan ismertetek meg /kép/. Soha nem állítottam, hogy ez rendben van, de ti elfogadtatok és talán meg is szerettetek.5 éve megkértem Norbit, hogy segítsen

a Got Talentre ledobni 35 kilót, ami sikerült is. Miért tettem? Azt hittem, több leszek ha kevesebb vagyok. A kajára sose volt panaszom, de szerintem nem az étel "fogyaszt" hanem a rendszer. A saját sikeremen felbuzdulva népszerűsíteni kezdtem ezeket a termékeket. Ha hiszitek ha nem, egy fillért sem kaptam érte, igaz nem is kértem!

Akkor szembesültem először azzal mennyien gyűlölik Norbiékat.


Nem akartam egész életemben fogyózni, meg valami olyan képet kergetni, ami nem is én vagyok. Valószínűleg gyengeség, lehet, hogy lustaság de én ilyen vagyok. Ezt ugyanúgy el lehet fogadni, mint az egyenmaldívpicsákat akiket kiraktak az instára ivartalanítva egy papírdobozban.

Én még azt is el tudom képzelni, hogy Norbi a kereskedelmi érdekeken felül egyszerűen jót akar.
De kurva szarul. Ez nem kommunikációs atombomba volt, hanem a kommunikáció szégyene, ha lenne menedzsere /ha hallgatna bárkire is/ tegnap biztosan felmondott volna.

Tudjátok mit? Akkor inkább ti se hallgassatok senkire!!! Legyetek sokszínűek, kövéren soványan vagy ahogy tetszik!!!

Ne legyetek felszínesek, szeressétek egymást azért amilyenek vagytok! Jó egészséget és sok boldogságot kívánok mindenkinek!"

Nagy Adri

"

Pontosan az ilyen jellegű kijelentések miatt éreztem rosszul magam és zokogtam,


Smaltig Dalma


"Ezen a képen 73 kiló voltam, de szerintetek érdekelt? A férjemet érdekelte? NEM!!! Minden nő gyönyörű, minden anya egy hős és GYÖNYÖRŰ! Nem kell a nárcisztikus beszólás!

Nem a testünk miatt van a rengeteg válás, hanem a tisztelet hiánya miatt, az önzőség és a kommunikáció hiánya miatt!

Schobert Lara is megszólalt apja botrányáról

Schobert Norbi vasárnapi videója lánya, Lara követőit sem hagyta hidegen. Volt, aki ezzel kapcsolatos kérdésével a kamaszlányt találta meg. Ezt válaszolta nekik Lara.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.