virágüzlet Bárdosi Sándor balhé
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori élsportoló ezúttal egy virágüzletben vállalt munkát. Hamar kiderült, hogy Bárdosi annak idején jól döntött, mikor nem a virágkötészetet választott hivatásául.

Lelkesen vágott neki a soron következő helyettesítésnek Bárdosi Sándor és Növényi Norbert, akik ezúttal Tatabánya felé vették az irányt. A két jómadár ezúttal egy virágüzlet mindennapjaiba kóstolt bele. Növényi Norbert lelkesen pakolta a cserepes virágokat, Bárdosinak pedig mindössze annyi volt a dolga, hogy elhelyezze azokat a kirakatban. A pakolás azonban hamar véget ért.

Bárdosi Sándor, birkózás Forrás: MTI/Illyés Tibor

„Norbi minden virágot elkezdett rohamtempóban a kezem alá pakolni. Ennek az lett a vége, hogy pár cserepet nem vettem észre és mikor átnyúltam felette, levertem. Sajnos darabjaira törtem, amitől nagyon rosszul éreztem magam" – vallotta be Bárdosi Sándor a A helyettesítők című műsorban. Az egykori birkózó a történtek után nagyon igyekezett, hogy feledtesse a történteket.

„Mint kiderült annyira nem volt nagy a baj, az összetört cserepekből egy különleges dekorációt készítettünk. Ettől máris jobban éreztem magam. Az más kérdés, hogy nekem a cserepek összeragasztása se ment. Így megpróbáltam az értékesítésen még nagyobbat lendíteni"

– árulta el Bárdosi, aki virágokkal kedveskedett a járókelőknek.

„Bent nem annyira ment nekem a munka, ezért úgy gondoltam, megpróbálok az üzlet előtt még nagyobb hírverést csinálni a boltnak. Szerintem sikerült egy-egy szál virággal még népszerűbbé tenni az üzletet. Remélem így már tényleg nem neheztelnek rám az üzletben" – mondta Bárdosi Sándor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.